Materielforvalter - Søges

Kære alle,
Jeg har valgt at stoppe som materielforvalter.
Dette betyder at vores klub skal have fundet en ny materielforvalter eller have fundet en anden måde at få behovene for vedligehold af vores fælles både diskuteret i bestyrelsen samt tilrettelagt det løbende arbejde.

Hvis du skulle være interesseret i at blive ny materielforvlater så giv mig et ring eller send mig en mail - jeg stiller gerne op til lille møde hvor jeg kan sætte dig ind hvad det vil sige at være materielforvalter i vores klub.

En anden mulighed kunne også være at etablerer et officielt materieludvalg med reference til bestyrelsen.
Udvalget kunne bestå at medlemmer som repræsenterer forskellig interessser (ungdom, kaproning, motion).
Udvalgt skal mødes fx fast 4 gange årligt og der sammen diskutere, prioriterer, og planlægge det nødvendige vedligehold af vores både.

Hvis ovenstående tanke er en du finder interessant så hører jeg også gerne fra dig.

Bestyrelsen tager emnet om ny materielforvalter op på bestyrelsemødet i november og jeg vil derfor opfordre til at hvis du har interesse for enten det ene eller andet at du giver besked inden da.

Bo

Indsendt af Bo Jystrup den; 04/10-2017