COVID 19 - åbning af toiletter og omklædningsrum

I forbindelse med COVID 19, genåbningens fase 3, er der nu mulighed for at bruge toiletter og omklædningsrum. Selve badene og saunaer åbner IKKE i denne omgang. Klubberne har i et samarbejde med Furesø Kommune udarbejdet nedenstående adfærdsregler (instruks), som vi som brugere skal overholde. Både individuelt og sammen.

Vi har aftalt nedenstående regler ved brug af faciliteterne. Vær opmærksom på, at overholdelse af reglerne er afgørende for, at rummene forbliver åbnet. Det er et fælles ansvar at sikre, at dette også sker.
Toiletterne vil blive åbnet, og Kommunen vil sørge for omhyggelig daglig rengøring i henhold til de særlige regler herfor
Antallet af personer, der må være i omklædningsrummene er begrænset i henhold til reglerne. Derfor opfordres du at møde op omklædt. Omklædningsrummene kan anvendes under hensyntagen til overholdelse af afstandskrav på 2 m. I omklædningsrummene vil der være anvisninger på, hvordan det kan/skal anvendes.
Der vil blive fastlagt begrænsning på hvor mange, der kan opholde sig i omklædningsrummet på samme tid. Dette antal skal overholdes. Begræns din tid i rummet mest muligt.
Brugerne må ikke at efterlade nogen beklædning, tasker m.v. i omklædningsrummet efter omklædning
Efter endt omklædning skal berørte flader og genstande rengøres med sæbevand eller afsprittes. (Berørte flader kan være bænke, kroge, dørhåndtag, gulv o.l.)
Ved større gruppers anvendelse af omklædningsfaciliteterne på samme tid skal en træner eller anden gruppeansvarlig sørge for en samlet rengøring af berørte flader

Indsendt af Ole Kongsbak den; 12/06-2020