Normal roning med brovagtsordning genoptages

I forbindelse med Covid 19, genåbningens fase 3, er det nu tilladt at samles op til 50 personer. Det betyder, at roklubben ophæver ordningen med faste rogrupper på 10 personer og at fælles roning mandage,onsdage kl 19:00 og søndage kl 9:00 straks genoptages.
Brovagtsordningen starter første gang mandag den 22. juni kl 19:00.
Roning i faste grupper er stadig mulig, men vær opmærksom på at alle både skal være inde ved de fastlagte tidspunkter for fællesroninger.
Tilpassede hygiejneregler følger DFfR’s retningslinjer og er ophængt i bådhallen.
Det er nu igen muligt at bruge klublokalet, dog må vi ikke arrangere sociale arrangementer i lokalet, og der er fastlagt en begrænsning for hvor mange, der må være i lokalet på samme tid; max 10 personer stående eller max 20 personer siddende. Samvær i klublokalet efter endt roning anses ikke som et socialt arrangement og må gerne finde sted.
Begrænsninger for aktivitet i bådhallen er ophævet, samtidig med at adgang til klubbens værksted igen er mulig.
Ved indendørstræning i bådhallen skal minimums afstand på 2 m mellem udøvende respekteres.

Indsendt af Ole Kongsbak den; 16/06-2020