Ny robåd

Vi har købt en 3 åres gigbåd med styrmand med navnet Lambda af Nivå roklub. Den er oprindeligt bygget af Jørgen Andersen og er 12 år yngre end Svanen.
Den er flot, ikke brugt for meget, med lukkede rum for og agter og har god hastighed i vandet. Den er indtil videre rigget lidt lavere end Svanen, så man skal være mere nøjagtig med at føre årerne præcist i tilbageføringen, for at de ikke rammer vandet for meget.
Båden ros med Svanens årer. Båden registreres indtil videre i roprotokollen som Svanen.

Vores gamle Svanen var oprindeligt en 4 åres gigbåd også fra Jørgen Andersen, som fik skåret 1-er pladsen fra og efterfølgende fik sat en ny stævn tilpasset bådens bredde på 2-er pladsen. Vi manglede dengang en 3 åres gigbåd.

Lambda er oprindeligt bygget som 3-åres gigbåd og er derfor formet mere strømlinet og smallere på 1-er pladsen end Svanen.

Pas godt på den nye båd.

Mange hilsner

Søren Lundgaard