Klub tøj

Roklubben Furesø klubtøj er fra Godfrey Sport Rowing Kit i England og Athlets Own.
Derfor er siden her delt i 2, en med tøjet fra Godfrey Sport Rowing Kit og en med tøjet fra Athlets Own.(klik her på tøjmærket for at se mere om det)

Tøjet fra Godfrey Sport Rowing Kit.

Bestilling forgåt på Godfrey Sport Rowing Kit´s hjemmeside.

Her under vil du kunne se en beskrivelse af det tøj der er muligt at bestille.

For at du kan få tøj, der passer dig er her et skema. Ud fra dine mål, kan du i skemaet finde størrelsen eller hør nogle af dem i klubben som har tøjet, om at prøve det for at finde størelse.

Gul bomuld
t-shirt Unisex
100% bomuld.
Vægt: 215 gsm
Grøn bomuld
t-shirt Unisex

Rodragt Dobbelt foret foran og bag på shorts.
SUPPLEX® er fuldt åndbart og vandafvisende, holder formen, hurtig tørende og farve fast.

Elite rovest Varm fleece foran with vandtæt sider, ryg og skulder. Nem adgang til baglomme for hurtig opbevaring og side lommerside med lynlås til værdigenstande.

Rovest Åndbart microfibre med regntæt ryg og skulder.Anti-fnuk fleece sidelommer med lynlås.

Rojakke Helt vandtæt og åndbar yder kombineret med anti-fnuk fleece. Snor i livet or krave. To sidelommer med lynlås og rib i ærmerne.

Bomuld trøje kort ærmet 100% bomuld. Strækbart, løst siddende og komfortabel.

Bomuld trøje lang ærmet 70% Bomuld 30% polyester fleece.
Dobbelt lags hue. Front lomme.
Vægt: 280 gsm

Grøn sports
t-shirt lang ærmet
Tæt sidende,komfortable og holdbar. længer på ryggen for at yde beskyttelse når man sidder.
Gul sports
t-shirt lang ærmet

Grøn sports
t-shirt kort ærmet
Gul sports
t-shirt kort ærmet

Grøn stroptrøjer Lavet af SUPPLEX®, som er en kombination af det traditionele fra Bomuld og det gode fra fiber teknologi.
Gul stroptrøjer

Sportstaske 600D polyester/420D nylon kombination.
Justerbar og aftalig skulder ram. 2 Store enderum. inter bundplade.
kapatitet: 55 liter
dimensioner: 62 x 30 x 30 cm

Gamache Lavet af SUPPLEX®, som er en kombination af det traditionele fra Bomuld og det gode fra fiber teknologi.

Shorts Lavet af SUPPLEX®, som er en kombination af det traditionele fra Bomuld og det gode fra fiber teknologi.

Tøjet fra Athlets Own.

Man skal være logget ind i medlemsdelen for at kunne udfylde bestillings formularen.
Når du har bestilt vil du lige efter sidste bestillingsdato få tilsendt en mail med priserne og det beløb du skal betale. Hvis beløbet ikke er indbetalt til sidste betaling, vil din ordre blive anulleret.
Den pris du vil få i mailen er med fragt til roklubben.

Her under vil du kunne se en beskrivelse af det tøj der er muligt at bestille.

Hør nogle af dem i klubben som har tøjet, om at prøve det for at finde størelse.
Trikot - Dame - Rio

Trikot - Dame - Wrap